Oliver Venno Meistrite liigas: 29 punkti ja 29 geimpalli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VfB Friedrichshafeni diagonaalründaja Oliver Venno (paremal) meeskonnakaaslastega punkti üle rõõmustamas.
VfB Friedrichshafeni diagonaalründaja Oliver Venno (paremal) meeskonnakaaslastega punkti üle rõõmustamas. Foto: CEV

Üleeile hilisõhtul lõppenud võrkpalli Meistrite liiga mäng Asse-Lenniki Euphonyga jääb VfB Friedrichshafeni diagonaalründajale Oliver Vennole ilmselt pikaks ajaks meelde. Belgia klubi võõrustanud Friedrichshafen sai dramaatilise 3:1 (–25, 27, 40, 18) võidu, kusjuures ligi kaks ja pool tundi väldanud kohtumises oli meeskondadel kahe peale kokku 29 geimpalli.


Eriti pingeliseks kujunes kolmas geim – üldseis oli 1:1 –, kus Saksamaa meister suutis välja rabeleda 12:16 ja 17:21 kaotusseisust ning võita 42:40. Geim vältas 49 minutit. Viimase palli lõi maha ei keegi muu kui üleplatsimehena 29 punkti kogunud Venno.

Eesti koondislane realiseeris 49 tõstest 24 ning lisas kolm blokki ja kaks ässa. «See polnud mu parim mäng, olen suuteline enamaks. Sain palju tõsteid ning pole lihtne vigadeta rünnata,» ütles Venno.

«Selle mängu oleksid võinud vabalt võita ka vastased, mõlemal meeskonnal esines mõõnaperioode. Õnneks meie võitsime ja lähen järgmistele mängudele vastu enesekindlalt,» lisas Friedrichshafeni peatreener Stelian Moculescu.

Teises voorus sepistas suur­üllatuse Ceske Budejovice Jihostroj (Tšehhimaa), kes sai võõrsil 3:0 jagu Cuneo Bre Bancast (Itaalia). Saapamaa liigas 2. kohta hoidev Macerata Lube pidi Türgis 2:3 alla vanduma Istanbuli Fenerbahcele, tiitlikaitsja Trentino PlanetWin365 oli 3:0 üle Belgradi Partizanist.

Meistrite liigat ootab enam kui kuuajaline paus, Venno tööandja võõrustab detsembri keskel võiduta püsivat Zalau Rematit (Rumeenia), kes kaotas viimati täiseduga jätkavale Venemaa meistrile Kaasani Zenitile 0:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles