Mandri ja ekssuusataja Kokk käivitasid Tartus jalgratturite noortetöö

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Kokk (vasakul) ja Rene Mandri.
Kaspar Kokk (vasakul) ja Rene Mandri. Foto: Peloton

Eesti profiratturite seas on muutumas trendiks oma klubi loomine. Rein Taaramäe tegemistest oleme juba kirjutanud, tema eeskuju järgis ka Rene Mandri.

Briti tiimis Endura Racing leiba teeniv Mandri asutas koos endise suusataja Kaspar Kokaga suvel Pelotoni klubil, sügisel käivitus Tartus noortetöö.

Mandri lükkas ümber oletuse, et oma tegevusega tahetakse õõnestada samuti Taaralinnas tegutseva Taaramäe klubi vundamenti. «Tegemist on tervisliku konkurentsiga, klubid võtavad teineteiselt mõõtu ainult võistlustel,» kinnitas Mandri. Pelotoni noori juhendab Harald Osjamets.

Pelotonil on ambitsioonikad plaanid omada noorte treeninggruppe üle Eesti. Tuleva aasta suveks on eesmärk kokku panna nn eliittiim, mis Eesti-sisestel võistlustel kõrgeid kohti püüdma hakkab. Meeskonna eestvedajaks saab eksproff Andrus Aug, harrastajate gruppi hakkab juhtima Kokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles