Veerpalu dopingujuhtum ei pruugi selle aastal lahendust saada

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu
Andrus Veerpalu Foto: Raigo Pajula

Vandeadvokaat Aivar Pilv tunnistas Vikerraadiole antud intervjuus, et Andrus Veerpalu dopingujuhtum ei pruugi selle aastanumbri sees lahendust saada, vahendab ERR Sport.

«Ma pean seda praegust menetluse seisu arvestades suhteliselt ebatõenäoliseks. Arvestades viimasel kolmel-neljal nädalal toimunud menetluslikke arenguid. Nimelt on pooled esitanud täiendavaid kirjalikke seisukohti, taotlusi,» rääkis Pilv.

Rahvusvaheliselt Suusaliidult kasvuhormooni tarvitamise eest kolmeaastase võistluskeelu saanud Andrus Veerpalu kaitsemeeskond esitas 22. septembril Rahvusvahelisele Spordi Arbitraažikohtule põhjaliku motiveeritud kaebuse, mis hõlmab selgitusi eelnevast menetlusest ning kõiki sisulisi argumente, millega meeskond leiab, et FIS-i otsus on ebaõiglane.

«Rahvusvaheline Spordiarbitraaž ei ole praegu määranud sisulist kuulamise aega ega määratlenud ka mingisugust muud menetluslikku tähtaega,» tõdes Pilv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles