Reintam võitis Soomes pronksmedali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Reintam
Mikk Reintam Foto: www.fcjjk.com

Nii Mikk Reintam, Vitali Teleš kui Henrik Ojamaa said Soome meistriliigas koduklubide eest kirja täismängu, vahendab Soccernet.ee.

Viimases voorus ei saanud võidurõõmu kahjuks maitsta ükski eestlane: Reintam ja Jyväskylä JK kaotasid võõrsil Ats Purje endisele tööandjale Turu Interile 1:2, samades oludes sama tulemuse mängisid välja ka Ojamaa ja Rovaniemi Palloseura, kaotades Vaasa Palloseurale. Koduväljakul mänginud Vitali Teleš pidi aga oma puurist välja korjama neli palli, kui FF Jaro pidi 2:4 alla vanduma Myllykosken Pallole.

Teleš, Reintam ja Ojamaa mängisid kaasa kogu mängu, Reintam teenis 76. minutil kollase kaardi. 

12 meeskonnast koosneva Soome meistrisarja võitis kindla eduga HJK, teise koha teenis tänase võiduga Turu Inter ning kolmandaks jäeti Reintami tööandja Jyväskyla JK. Teiste eestlaste hooaeg nii särav ei olnud - eelviimasel kohal lõpetasid Teleš ja FF Jaro, veel kehvemini läks Ojamaal ja RoPSil, kes langesid viimase kohana liigast välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles