Massa: Hamilton on kõikides meie intsidentides süüdi olnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa.
Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Tänavu kuuel korral Lewis Hamiltoniga kokku põrganud brasiillane Felipe Massa on veendunud, et India etapil juhtunus oli süüdi vaid inglasest eksmaailmameister.

Tänasel etapil üritas Hamilton Massast sisekurvis mööduda, kuid brasiillane keeras talle ette. Seetõttu pidi Hamilton boksi minema ning lõppkokkuvõttes seitsmenda kohaga piirduma.

Massa seevastu sai kohtunikelt karistada ning hiljem katkestas etapi sootuks.

«Mina olin ees. Hakkasin pöörama, ei näinud teda ja ta läks mulle vastu. Ma ei mõista, mille eest ma karistada sain?» küsis Massa. «Kas ma oleksin pidanud lihtsalt tagasi tõmbuma ja ta mööda laskma?»

30-aastane Ferrari sõitja tõdes siiski, et tal pole vaatamata varasematele kriitilistele sõnavõttudele Hamiltoni vastu midagi. «Mul pole tema vastu mitte midagi, täielik null. Kõikides intsidentides on tema mulle vastu läinud. Mina pole midagi valesti teinud!» rõhutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles