Endised Iirimaa koondislased: oleme mängus Eestiga favoriidid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iirimaa koondislased.
Iirimaa koondislased. Foto: SCANPIX

Iirimaa ajaleht Independent uuris endiste koondislaste käest, mida nad arvavad eelseisvast jalgpalli EMi play-off’i kohtumisest Eestiga.

«Loomulikult on see meie jaoks hea loos, kuigi sel korral on meil nüüd teistsugune surve. Sel korral mängitakse teine kohtumine Dublinis ja meie oleme favoriidid. Usun, et meie mängijad suudavad ootused täita ning viivad meid üle pika aja Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile,» sõnas 42 korda Iirimaa koondist esindanud Alan McLoughlin.

«Vaatan mängudele väga optimistlikult, vahest võib olla isegi liiga optimistlikult. Eesmärk on väga lähedal ja mängijad teavad, kuidas on pettumust tunda. Paljudele mängijatele on see viimane võimalus ja ma ei näe võimalust, et nad selle käest laseksid, lihtsalt ei näe,» rääkis 19 korda Iirimaad esindanud Eoin Hand.

«Olen enesekindel. Meil ei ole olnud väga palju õnne, kuid sel korral langevad asjad kuidagi meie kasuks. Oleme mänginud paremini, kui läheme väljakule autsaideritena, kuid usun, et Giovanni Trapattoni on praeguse olukorra jaoks just õige treener,» lisas13 korda koondise särgi selga tõmmanud Keith O’Neill.

Eesti ja Iirimaa kohtuvad 11. novembril Tallinnas ning 15. novembril Dublinis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles