Mässumeelne Tevez võib taas pääseda ManCity koosseisu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez
Carlos Tevez Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpallimeeskonna peatreener Roberto Mancini on teatanud, et võib Carlos Teveze taas meeskonda kaasata. Selleks peab mässumeelne ründaja aga vabandust paluma.

Mäletatavasti teatas Mancini pärast Meistrite liiga kohtumist Müncheni Bayerniga, et Tevez keeldus vahetusest väljakule minemast. Nüüd soovibki Mancini, et argentiinlasest ründaja selle eest vabandust paluks, kirjutab Sportsmail.

«Kõik sõltub Carlosest. Kui ta vabandab meeskonna ja ka minu ees, siis võivad asjad olla taas nii nagu varasemalt,» sõnas Mancini Corriere Della Sera’le.

Viimasel ajal on Tevez pidanud treenima koos City noormängijatega, kuid nüüd tundub, et Mancini on valmis talle andestama. Nüüd sõltub kõik juba Tevez’ist. «Kui ta seda ei tee, siis tal on turuväärtus, mida kõik teavad ja tõenäoliselt juhtub jaanuaris midagi. Ma ei taha, et asjad sedasi oleksid ja oleksin esimene, kes talle andestaks,» lisas Mancini.

Samal ajal on juba spekuleeritud, et Tevez võib jaanuaris olla osa vahetustehingust, mis saadaks ta Itaalia klubisse Napoli ning tooks Manchestery Ezequiel Lavezzi. Sellise võimaluse lükkas Mancini aga ümber.

Samal ajal püüab City mängijatest tihtipeale meedia tähelepanu ka Itaalia koondise 21-aastane ründaja Mario Balotelli. «Ta ei ole inglane. Minu kaks poega on sama vanad kui Mario ja nad aitavad mul temaga suhelda,» sõnas Mancini naljatledes ning lisas: «Tehnilise poole pealt ei pea ta kedagi kadestama, kuid ta peab parandama oma suhtumist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles