Kirsipuu kiidusõnad aitasid Ag2r'il meeskonda täiendada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kirsipuu.
Jaan Kirsipuu. Foto: Indrek Hiibus

Prantsusmaa meeskond Ag2r-La Mondiale palkas eurooplaste jaoks natuke tundmatud nimed meeskonda, et kindlustada koht World Touris, vahendab rattaprofid.ee.

Nimelt on palgatud meestel kaasas palju UCI punkte Asia Tourist, mis aitasid Ag2r-LaMondiale saavutada UCI pingereas 16. koha. Viisteist esimest meeskonda kvalifitseerusid küll automaatselt World Touri, kuid Ag2r-LaMondiale võimalused pääseda 18 valitu eliitmeeskonna hulka järgmises voorus on suured.

Lepinguni jõudnud mehed on venelane Boris Shpilevski ( Tabriz Petrochemical), iraanlane Amir Zargari  (Azad University) ja sloveenlane Grega Gazvoda (Perutnina Ptuj).

Shpilevski, kelle kohta kuulis häid sõnu  Ag2r-LaMondiale boss Vincent Lavenu ka Jaan Kirsipuult, on varem sõitnud aastaid Itaalias enne Iraani minemist. Hooajal 2009 võistles mees isegi Pro Touri meeskonnas Fuji Servetto. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles