Karthikeyan ei ole huvitatud Force Indias sõitmisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narain Karthikeyan
Narain Karthikeyan Foto: AP / Scanpix

Vormeliajaloo esimene hindust F1 piloot Narain Karthikeyan teatas, et ei ole huvitatud kodumaise tiimi Force India sõitjakohast.

2005. aastal Jordani võistkonna värvides sõitnud Karthikeyan sõnas intervjuus India ajalehele Hindustan Times, et ei soovi sõita mehe alluvuses, kes teda solvanud, vahendab ERR Sport.

Vormelipiloot vihjas sellega Force India omanikule Vijay Mallyale, kes oli varem öelnud, et Karthikeyan ei ole piisavalt hea sõitmaks F1-s.

«Veetsin Jordanis masendava hooaja. Mul oli masin, mis ei olnud võimeline kiiresti liikuma. Mul pole mingit ambitsiooni minna järjekordsesse tiimi, mis pole võimeline punkte korjama ja kus tegude asemel tehakse vaid suuri sõnu,» sõnas kibestunud hindu.

India miljardär Vijay Mallya ostis 2007. aastal Spykeri vormelimeeskonna ja nimetas selle ümber Force Indiaks. Kui paljud hindud lootsid meeskonnas näha sõitmas just kaasmaalastest piloote, siis Mallya sõnul pole ei Karthikeyan ega ka teine lootustandev India sõitja Karun Chandhok tema meeskonna heaks piisavalt head.

Force India debüüt osutus ka ilma hindudeta kurvaks, ei Giancarlo Fisichella ega Adrian Sutil suutnud meeskonnale ühtegi punkti tuua. Mallya sõnul jätkavad samad piloodid meeskonnas ka 2009. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles