Raske avarii teinud Kubicat ümbritseb müsteerium

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica ralliauto pärast avariid.
Robert Kubica ralliauto pärast avariid. Foto: SCANPIX

Veebruaris ralliautoga raske avarii teinud poolakas Robert Kubica pole seni piisavalt tervenenud, et taas vormel-1 masina rooli istuda. Samas ei oska ka piloodi tööandja Renault tema tuleviku kohta midagi kindlat öelda.

Renault vormel-1 meeskond on tunnistanud, et neil pole õrna aimugi, millal Kubica võiks taas võidusõidumasinasse istuda. Samas pole ka kinnitatud, et ta seda kunagi üldse teeb, kirjutab The Sun.

Kubica vajas pärast õnnetust viite operatsiooni ning tema paranemine on kulgenud hästi. Siiski pole õnnetuses viga saanud parem käsi endiselt veel sama tugev kui varem.

Esialgselt loodeti, et Kubical õnnestub oktoobri keskel taas vormel-1 masina rooli istuda, kuid see tähtaeg on praeguseks ületatud ning varsti peab Renault meeskonna boss Eric Boullier hakkama ka mõtlema, kes peaks nende masinate roole keerama järgmisel hooajal.

«Meil on kõik valmis. Masinad on garaažis ja valmis rajale tuiskama. Meie oleme tema tagasitulekuks valmis, kuid ootame, millal ta teatab meile, et tema on valmis,» sõnas Boullier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles