Ametlik: Joel Lindpere liitub Eesti koondisega!

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere
Joel Lindpere Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Jalgpalli Liit teatas, et saatis täna kell 18 jalgpalliklubisse New York Red Bulls kutse Joel Lindperele tema osalemiseks Eesti jalgpallikoondise koosseisus Euroopa meistrivõistluste play-off kohtumistes Iirimaaga 11. ja 15. novembril.

Los Angelesest pärast mängu Galaxyga New Yorki jõudnud Lindpere helistas koondise peatreener Tarmo Rüütlile ja teatas, et ta soovib osaleda kõnealustes mängudes Eesti koondise eest ning on saanud selleks ka loa Red Bullsi klubijuhtkonnalt. Nimetatud telefonikõne järel otsustas Rüütli kutsuda Lindpere play-off mängudeks koondise kogunemisele.

Lindpere lõplik osalemine koondise koosseisus play-off mängudes Iirimaaga selgub pärast koondise kogunemist teisipäeval. Tarmo Rüütli vastab ajakirjanikele küsimustele samuti teisipäeval kell 14 toimuval koondise pressikonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles