Joosep Toome vigastas hüppeliigest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Toome mulluses võidumängus Luksemburgi vastu rassimas.
Joosep Toome mulluses võidumängus Luksemburgi vastu rassimas. Foto: Toomas Huik

Kalev/Cramo keskmängija Joosep Toome, kes käis eilses Balti liiga mängus Liepaja vastu esimest korda pärast põlveoperatsiooni platsil, tegi viga hüppeliigesele ja peab mõned ajad taas vigastust ravima, kirjutab Õhtuleht.

Toome mängis eile esimesel poolajal kümme minutit, mille jooksul viskas ka kaheksa punkti, alustas teisel poolajal algkooseisus, kuid seda oli mängitud napid 20 sekundit, kui mees platsilt lahkus ja enam mängu ei tulnudki.

Nimelt vigastas Toome hüppeliigest. Kui pikaks Toome vigastuspaus kujuneda võib, Kuusmaa täna hommikul veel öelda ei osanud, kuid avaldas siiski lootust, et ehk pole vigastus väga tõsine ning mängija loodetakse võimalikult kiiresti taas mängukõlbulikuks ravida.

Toomet oleks Kalev/Cramol aga hädasti tarvis, kuna meeskonda kuuluv Senegalist pärit keskmängija Bamba Fall ei saa proosalistel põhjustel Balti liiga võõrsilmängudes üldse kaasa teha - nimelt ei luba Läti Senegali passiga kodanikel riiki siseneda ning kuna ka Leetu sõidetakse teatavasti läbi Läti, siis ei saa aafriklane ka nendes mängudes Kalevit aidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles