Tiger Woods sattus rassismiskandaali keskmesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: SCANPIX

Reede õhtul Shanghais peetud golfiaasta pidulik lõpetamine sai ootamatu lõpu, kui endise maailma esinumbri Tiger Woodsi endine abimees Steve Williams kritiseeris oma endist bossi. 

Williams sai huumoriauhinna, sest ütles, et Bridgestone'i turniiri võit oli tema elu suurim võit. Seda vaatamata sellele, et ta abistas Woodsi 13 suurturniirivõidu juures.

Reedesel auhinnatseremoonial paluti mehel eelnevat lauset selgitada, mida ta tegi järgmiselt: «Ma tahtsin tookord sellele mustale p..........e lihtsalt ära panna!»

Briti kollased ajalehed korjasid lause kiirelt üles ning kirjutasid sellest kui rassismiskandaalist.

Williams vabandas kiirelt pärast sõnavõttu, väites, et tegemist oli huumoriga.

«Ma vabandan oma kommentaaride pärast. Mängijad ja nende abimehed ootavad seda vastuvõttu alati suure põnevusega ning õhkkond on vaba ning huumoririkas. Alles nüüd mõistan, kuidas mu kommentaar välja kukkus. Aga ma kinnitan teile, et see polnud mu eesmärk. Vabandan siiralt nii Tigeri kui ka kõikide teiste ees, keda solvasin,» sõnas ta.

Woods juhtunut ei kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles