Baruto tänavusest hooajast: alati saab paremini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baruto
Baruto Foto: SCANPIX

Kaido Höövelson ehk Baruto tähistas laupäeval oma 27-ndat sünnipäeva ning ETV-le Jaapanis, oma kodutallis antud intervjuus kinnitas eestlane, et tahab veel natuke pingutada, et astuda viimane samm sumohierarhias ning tõusta yokozuna staatusesse, vahendab ERR Sport.

Hetkel on Eesti sumomaadlejal käsil vormi timmimine aasta viimaseks suurturniiriks, mis algab järgmise nädala pühapäeval Edela-Jaapanis Fukuokas.

«Väga stabiilne hooaeg. Ise peab rahule jääma, aga mitte sada protsenti ei jää rahule. Alati saab paremini ja ülespoole on püüelda,» kinnitas Baruto
, kes on tänavu neljalt seniselt turniirilt kogunud 40 võitu ja 20 kaotust.

«27 aastat pole meie mõistes mingi vanus ning on üsna suur tõenäosus, et aasta-paari pärast jõuab Baruto, kel on jaapanlastega võrreldes rohkem rammu, oma eesmärkideni,» avaldas arvamust Jaapani üks tunnustatumaid võitluskunstide ajaloolasi Naoki Murata. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles