Beckham võib liituda Tottenhamiga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham eelmisel talvel Tottenhami treeningul.
David Beckham eelmisel talvel Tottenhami treeningul. Foto: SCANPIX

Los Angeles Galaxy jalgpallimeeskonna ridadesse kuuluva poolkaitsja David Beckhami lepig saab selle hooaja järel läbi ning mees soovib tõenäoliselt ennast taas proovile panna Euroopas.

Seni on Prantsusmaa klubi Paris St German avaldanud suurt huvi, et Beckham enda ridadesse meelitada. Teatavasti on klubil rikkad Katarist pärit omanikud, kes on klubisse kõvasti raha pumbanud, kirjutab Sportsmail.

Siiski soovib 36-aastane Beckham siiski tagasi pöörduda Inglismaa kõrgliigasse ning tema kõige tõenäolisemaks peatuspaigaks peetakse Tottenham Hotspuri.

«David on fantastiline mängija ning tal oleks positiivne mõju klubile. Olen teda alati imetlenud ja ta on suurepärane eeskuju. Ma võtaksin ka kindlasti oma meeskonda, kuid ma ei tea, kas ma saaksin talle garanteerida kohta põhikoosseisus,» sõnas Tottenhami peatreener Harry Redknapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles