Sidorenkov teenis Taanis 18. minutil punase kaardi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Sidorenkov
Andrei Sidorenkov Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Eesti jalgpallikoondislase Andrei Sidorenkovi koduklubi Viborg teenis Taani esiliigas punkti, kui viigistas võõrsil Vestsjaellandi meeskonnaga tulemusega 3:3.

Tõelises põnevusmängus algasid olulised sündmused juba 18. minutil, kui Sidorenkov otse punase kaardi teenis ning varakult duši alla pidi minema, vahendab Soccernet.ee.

27. minutil läks Vestsjaelland Rasmus Festerseni väravast juhtima, kuid mõned sekundid hiljem teenis sama mees oma teise kollase kaardi ning pidi samuti pesema minema.

70. minutil viigistas Ken Fagerberg seisu, sama mees oli täpne ka viis minutit hiljem ning Kevin Niclas Mensahi tabamus 85. minutil tegi Viborgi edu juba päris turvaliseks.

Seda ei arvanud aga kodumeeskond - esmalt lõi Lars Pleidrup 90. minuti penaltist ühe värava tagasi ning lisaminutitel oli ebaõnnesõduriks Jens-Kristian Sorensen, kes viigistas omaväravaga mänguseisu ning kinkis Vestsjaellandile viigipunkti.

13 mänguvooru järel hoiab Viborg Taani esiliigas neljandat kohta, olles kogunud 20 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles