Iirimaa koondislane: Pariisi sündmused aitavad meil Eesti alistada

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarne pilt: Thierry Henry (sinises) peatas palli käega, mängis selle endale ette ja söötis William Gallas’le, kes Iirimaa vastu viigivärava lõi, mis prantslased edasi viis
Legendaarne pilt: Thierry Henry (sinises) peatas palli käega, mängis selle endale ette ja söötis William Gallas’le, kes Iirimaa vastu viigivärava lõi, mis prantslased edasi viis Foto: AFP / Scanpix

Iirimaa jalgpallikoondislane Simon Cox arvab, et kahe aasta tagused sündmused maailmameistrivõistluste valikturniiri play-off'is, kus iirlased murti Prantsusmaa poolt tänu Thierry Henry käega mängule, aitab Iirimaa seekord finaalturniirile.
 

«Pariisis toimunu inspireerib meid seekord võitma, kuid me ei saa sellele ka liiga palju mõelda,» kommenteeris Cox, kes nägi  kurikuulsat Iirimaa-Prantsusmaa matši televiisorist. «Kui nägin, kuidas sõbrad pärast mängu käitusid, murdusin ka mina. Prantsusmaa fännid juubeldasid, mis polnud tol hetkel eriti ilus.»

Tavaliselt poolkaitses mängi Cox tunnistas, et on vajadusel nõus mängima ka ründeliinis.


«Kas ma võin ees mängida? Loomulikult!» sõnas Cox. «Olen varemgi Robbie (Keane) kõrval mänginud ja see on hästi toiminud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles