Rüütli: kindlasti on meil Lindpere tulekuga mõned käigud rohkem

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli.
Tarmo Rüütli. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli sõnas tänasel pressikonverentsil, et Joel Lindpere koondisega liitumine tuleb kindlasti Eestile kasuks.

«Tema võimed on sellised, et ta võib mängida erinevatel kohtadel,» arutles Rüütli. «Võib-olla on see isegi üks tema trumpidest – ta võib mängida nii äärtel, keskväljakul kui alumise ründajana. Temaga on variante, saab erinevaid asju kasutada. Kindlasti on meil seoses tema tulekuga mõned käigud rohkem.»

«Kindlasti on ta Eesti 23 parema mängija hulgas, selles suhtes on ta õiges kohas,» lisas Eesti koondise kapten Raio Piiroja. «Edasi on juba treenerite otsustada, kuidas teda kasutada.»

Eesti kohtub Iirimaaga EMi play-off’i avamängus sel reedel Lilleküla staadionil, kohtumine algab kell 21.45. Korduskohtumine peetakse Dublinis järgmise nädala teisipäeval.

«Valmistuma peab, aga ma ei usu, et midagi erilist teha tuleb,» arvas Piiroja. «Tähtsaid mänge on enne ka olnud. Tuleb samamoodi valmistuda nagu varem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles