Iirlased: loodame, et meie mängijad ei kuku Raio Piiroja seatud lõksu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaval Raio Piiroja kiitis reedese kohtumise eel iirlasi.
Kaval Raio Piiroja kiitis reedese kohtumise eel iirlasi. Foto: Liis Treimann

Iirimaa veebikülg  Joe tegi kokkuvõtte Eesti jalgpallikoondise kapteni Raio Piiroja sõnavõttudest eilsel pressikonverentsil. Kokkuvõttes leiti, et Piiroja kiitis iirlasi liiga palju ning loodetavasti ei jää nende mängijad kiidulaulu kuulama ja keskenduvad ikka mängule.

Piiroja meenutas kahe koondise eelmiseid kohtumisi ning leidis, et midagi head eestlastel sealt meenutada ei ole, kuna vastu tuli võtta kaks kaotust. Lisaks nimetas Piiroja vastaste ründetuusa Robbie Keane’i ka Euroopa ja kogu jalgpallimaailma legendiks.

Samas jagus Piirojal kiidusõnu ka iirlaste peatreeneri Giovanni Trapattoni kohta, kes on muutnud iirlaste mängu mitmekülgsemaks ja loomingulisemaks.

«Raio jätab toreda kuti mulje, kuid ta määrib meile isegi liiga palju mett mokale. Me siiski ei usu, et Trapattoni ja mängijad sellesse lõksu langevad,» kirjutab joe.ie.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles