Eesti-Iirimaa publikut oodatakse lauluproovile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise fännid
Eesti jalgpallikoondise fännid Foto: Raigo Pajula

Eesti Jalgpalli Liit palub kõigil, kellel on pilet reedeõhtusele Eesti - Iirimaa Euroopa meistrivõistluste play-off mängule, staadionile varakult saabuda, et osaleda pealtvaatajate lauluproovis.

Kohtumine algab reedel kell 21:45, kuid jalgpalliliit kutsub kõiki staadionile juba tund enne mängu algust, et osaleda kell 20:45 toimuvas pealtvaatajate lauluproovis, kus Jalgpallihaigla orkestri juhtimisel tutvustatakse pealtvaatajatele erinevaid fännilaule.

Kohtumisele on oodata ligi 10 000 inimest, mistõttu tuleb staadionile tulles varuda aega ja tasub kohal olla juba varakult.

«Viimaste aastate jooksul on tekkinud palju uusi poolehoidjad, kes on avaldanud soovi enne nii tähtsat mängu fännilaulud korralikult selgeks saada. Loodame, et erinevate tribüünide vahel tekib seeläbi sünergia. Ootame varakult kohale ka neid fänne, kel laulud ammu selged, et neid teistele õpetada,» märkis Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Tõnu Sirel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles