Ühel Iirimaa koondislasel on Eestiga seoses halvad mälestused

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Ward (valges)
Stephen Ward (valges) Foto: SCANPIX

Ühel täna Eestiga kohtuval Iirimaa jalgpallikoondislasel on varem Eestiga seoses nukrad mälestused. Seitse aastat tagasi pidi Stephen Ward ja tema toonane klubi Bohemians UEFA karika (praegune Euroopa liiga) eelringis alla vanduma Tallinna Levadiale.

Tallinnas mängis Bohemians Levadiaga väravateta viiki ning läks Dublinis peetavale kohtumisele vastu enesekindlalt, kuid kodus pidid nad vastu võtma 1:3 kaotuse.

«Kui nägin, et saime loosimisel Eesti, mõtlesin küll «oh ei, jälle nemad»,» kommenteeris Ward herald.ie veergudel. «Mäletan kaotust Levadiale ja seekord loodan lihtsalt, et ükskõik millise tulemusega Tallinnas peetav kohtumine ka ei lõppe, suudame Dublinis töö edukalt lõpetada.»

Toonasest Levadiast mängib on Iirimaa vastu koondisesse kutsutud Artur Kotenko, Tihhon Šišov, Aleksandr Dmitrijev, Dmitri Kruglov, Ats Purje, Konstantin Vassiljev ja Vladimir Voskoboinikov.

«Imelik mõelda, kuidas tollal asjad läksid. Võõrsil saadud väravateta viigiga mõtlesime, et oleme nad üle mänginud, kuid kodus jäime selgelt alla,» meenutas Ward. «Mäletan neid mänge hästi – esimeses kohtumises Tallinnas ma väljakul ei käinud, kuid kodus sain oma Euroopa sarjade debüüdi.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles