Iirlane napsas Egon Kauri nina alt meistritiitli ja 500 000 eurot

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iirlane Craig Breen ja Egon Kaur Suurbritannia ralli eel.
Iirlane Craig Breen ja Egon Kaur Suurbritannia ralli eel. Foto: WRC Academy / McKlein

Suurbritannia autoralli MM-etapil teenis WRC Akadeemia arvestuses esikoha iirlane Craig Breen. Ühtlasi võitis iirlane piisavalt kiiruskatseid, et endale kindlustada ka sarja üldvõit ja sellega kaasnevad 500 000 eurot.

Täna ühe kiiruskatse võitnud Kaur lõpetas Suurbritannia rallil WRC Akadeemia arvestuses teisena ning teiseks jäi ta ka sarja kokkuvõttes. Mõlemad mehed kogusid hooaja jooksul küll võrdselt 111 punkti, kuid lõplik paremusjärjestus pandi paika kiiruskatse võitude põhjal.

Breen võitis hooajal jooksul 39 ja Kaur 14 kiiruskatset. Teatavasti annab iga kiiruskatse võit hooaja üldarvestusse ühe punkti. Hooaja viimasel kiiruskatsel kaotas Kaur Breenile 7,1 sekundiga.

WRC Akadeemia lõppseis Suurbritannia rallil: 1. Breen, 2. Kaur +4.36,1, 3. Fisher +6.44,0, 4. Riedemann +8.51,1, 5. Taylor +10.54,3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles