Liverpooli meeskonna kapten Steven Gerrard arreteeriti kahtlustatuna kallaletungis

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AP / Scanpix

Inglismaa jalgpallikoondise ja FC Liverpooli poolkaitsja Steven Gerrard arreteeriti kahtlustatuna kallaletungis.


Lisaks Liverpooli meeskonna kaptenile võeti vahi alla veel viis meest vanuses 18 kuni 33 aastat, neid kahtlustatakse 34-aastase ööklubi DJ peksmises. Teiste kahtlusaluste hulgas Gerrardi meeskonnakaaslasi arvatavasti ei ole.



Väidetavalt oli kannatanuks ööklubi Lounge Inn DJ. Samas kohas pidutses ka Gerrard oma sõpradega, kelle politsei arreteeris öösel kell 2.30. Esialgsetel andmetel rünnati ohvrit, kuna ta keeldus mängimast ühte kindlat seltskonna soovitud laulu.



«Southportist pärit mees viidi näohaavadega haiglasse, kuid arstide sõnul siiski midagi eluohtlikku ei ole,» ütles Merseyside’i politseijaoskonna pressiesindaja. «Kuus väidetavat kahtlusalust on vahi alla võetud, neist neli on pärit Huytonist, üks Formbyst ning üks Litherlandist.»



Intsident leidis aset kümmekond tundi pärast Liverpooli meeskonna võidukat mängu Inglismaa meistrivõistlustel, mille kahekümnendas voorus alistati võõrsil kindlalt 5:1 Newcastle United. Kuna samal ajal viigistas nende lähim konkurent Chelsea võõrsil 2:2 Fulhamiga, siis kasvas esikohta hoidva Liverpooli edumaa lähima jälitaja Chelsea ees kolmele punktile.



Pärast võidukat kohtumist kutsus Gerrard kõiki koduklubi poolehoidjaid üles rõõmu tundma praegusest heast tabeliseisust.



«Ma arvan, et peame seda hetke nautima,» ütles kohtumises kaks väravat löönud Gerrard mängujärgses intervjuus. «Me mängime parimat jalgpalli, kui oleme lõõgastunud ja puhanud. Oluline on jääda tagasihoidlikuks ning teha oma tööd korralikult.»



Lisaks leidis Gerrard, et tänavuse aasta Liverpooli meeskond on parim, milles ta kunagi mänginud on. Muu hulgas avaldas ta lootust, et viimati 1990. aastal Inglismaa meistriks kroonitud klubi suudab seekord edu lõpuni hoida ja tiitli sadamalinna tuua.



«Meil on suurepärased mängijad, keda ootab ees huvitav hooaja teine pool. Kui suudame jätkata sama hästi, siis on esikoha saavutamine võimalik,» kiitis Gerrard oma meeskonnakaaslasi. «Praegune võistkond on parim, kus mänginud olen.  Kõikidel meestel alates väravavahist kuni ründajateni on piisavalt enesekindlust ja oskusi, mis võimaldab meil tugevaid vastaseid alistada.»



Premier League’is järgmise kohtumise 10. jaanuaril võõrsil liigatabelis 18. positsioonil paikneva Stoke City vastu pidava Liverpooli jalgpalliklubi esindajad ei soovinud Gerrardi juhtumi suhtes veel ütlusi anda.



«Klubi ei anna antud intsidendi kohta hetkel ühtegi kommentaari,» sõnas Liverpooli meeskonna esindaja meediaväljaannetele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles