Poom Pareiko puudumisest: Londak kätt ei värista

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Londak (vasakul) Dublini lennujaamas. Teisipäeva õhtul tuleb tal ilmselt Eesti väravasuul seista
Pavel Londak (vasakul) Dublini lennujaamas. Teisipäeva õhtul tuleb tal ilmselt Eesti väravasuul seista Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallkoondise väravavahtide treener Mart Poom usub, et asendusväravavahid saavad teisipäevases EMi play-off'i korduskohtumisest kaartidega eemale jääva Sergei Pareiko asendamisega hakkama.

«Arvan, et Pavel Londak ja Artur Kotenko on koondise tasemel juba nii kogenud väravavahid, et kätt ei värista,» sõnas Poom täna varahommikul Dublinisse jõudes.

Suure tõenäosusega seisab väravapostide vahel Londak, klubita Kotenkol pole viimasel ajal palju mängupraktikat.

«Pavel mängis pool hooaega Türgis ja nüüd Norras. Lisaks tegi pärast hooaja lõppu Norras nädal aega trenni,» märkis Poom.

Koondise üldist meeleolu hindas Poom üsna süngeks, kuid usub selle paranemisesse.

«Täna peame tuju tõstma, aga homme on fookus juba uuel mängul, kuna muidu tuleb jälle pettuda,» ütles Poom. «Fännid ja mehed ise loodavad tsükli vähemalt ilusti lõpetada ja samas on neil endil hea šanss silma paista.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles