Eesti ründepaarina alustavad homme Voskoboinikov-Saag

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Voskoboinikov (paremal)
Vladimir Voskoboinikov (paremal) Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli avaldas pressikonverentsil, et ründajatena alustavad homses EMi play-off’i kordusmängus Iirimaa vastu Vladimir Voskoboinokov ja Kaimar Saag.

«Saag jookseb platsile ründajana, Voskoboinikov tipuründajana,» ütles Rüütli, kes tervet koosseisu avaldada ei soovinud.

Küll aga märkis Rüütli, et Taijo Teniste alustab parempoolkaitsjana, Dmitri Kruglov vasakkaitsjana ja Eesti koondise väravas seisab Pavel Londak.

«Ülejäänud asjad jätan lahtiseks, kuid mängijad juba teavad, millise koosseisuga väljakule läheme,» jäi Rüütli salapäraseks.

Ründes alustav Saag tunnistas, et kodus 0:4 allajäämist oli pingilt valus vaadata, kuid samas tõstab see motivatsiooni ennast nüüd platsile saades veelgi rohkem tõestada. «Olen väikesest peale tahtnud sellist play-off’i mängida, nüüd on isu väga suur,» tõdes Saag.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles