Zinedine Zidane tahab tulevikus treenerina töötada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane Foto: SCANPIX

Legendaarne Prantsusmaa jalgpallur Zinedine Zidane avaldas, et tahab tulevikus asuda tööle treenerina ning lisas, et tema arvates on maailma parim jalgpallitreener Madridi Reali juhendaja Jose Mourinho.

Zidane pani karjäärile punkti 2006. aasta maailmameistrivõistlustel, kui Prantsusmaa kaotas finaalis Itaaliale ja Zidane ise teenis punase kaardi. Praegu töötab 39-aastane Zidane oma endises koduklubis Realis jalgpallidirektorina, vahendab Sky Sports.

«Igatsen väljakul olemist, aga ma ei kahetse oma otsust karjäär lõpetada, hoolimata sellest, et võinuksin veel mõned aastad mängida,» rääkis Zidane. «Kas minust saab tulevikus treener? Miks mitte? Tunnen, et see erutaks mind. Tunnen, et mul on selles vallas midagi edasi anda. Aga kiiret pole kuskile, eks aeg näitab, mis saab.»

Zidane kiitis ka Reali praegust juhendajat Jose Mourinhot. «Mourinho? Ma õpin tema kõrval töötades. Minu silmis on ta parim,» tunnustas Zidane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles