Laskesuusatajate katsevõistlusel võidutsesid Lehtla ja Kõiv

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla
Kadri Lehtla Foto: Nordic Focus

Põhja-Soomes Olosel laagris viibiv Eesti laskesuusakoondis pidas täna teise hooajaeelse katsevõistluse. Nagu ka viis päeva tagasi, võisteldi sprindis.

Naistest sai taas esikoha Kadri Lehtla, kes eksis täna lamadestiirus kahel lasul ja lõpetas ajaga 24.15. Teine oli ühe möödalasu juures Darja Jurlova (24.54), kes edestas ülinapilt samuti ühel lasul eksinud Grete Gaimi (24.56). Neljas oli kolm möödalasku teinud Kristel Viigipuu (25.31).

Eesti naistel on MK-sarjas kolm kohta, selle on juba kindlustanud Lehtla ja Viigipuu, kui aga näiteks Gaim ja Jurlova täidavad esimesel IBU karikaetapil MK-normi, pääsevad starti kolm paremat.

Meeste sprindis võidutses täna mõlemad tiirud eksimusteta läbinud Kauri Kõiv ajaga 26.47. Teine oli koguni neli möödalasku teinud Roland Lessing (27.47) ning kolmas kahel lasul eksinud Priit Viks (28.15). Neljas oli kolm trahvi lasknud Indrek Tobreluts (28.21).

MK-sarjas on Eesti meestel viis kohta, neist neli on juba selged – Lessing, Tobreluts, Viks ja Kõiv. Viies mees selgub pärast IBU karikasarja avaetappi.

Koondis avab ametlikult hooaja järgmisel nädalavahetusel, kui ongi kavas IBU karikasarja esimene etapp, mis lumepuudusel viidi Idrest Östersundi. 30. novembril algab Östersundis ka MK-sarja avaetapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles