Pohlak: eilne viik tasakaalustas reedest väga halba tulemust

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak
Aivar Pohlak Foto: Peeter Langovits

Eesti Jalgpalliliidu presidendi Aivar Pohlaku sõnul panid eestlased eilse 1:1 viigiga EMi play-off'i mängus hea punkti valiktsüklile.

«Selle tundega oli hea lõpetada,» tõdes Pohlak KUKU raadio hommikuprogrammile antud intervjuus, kelle sõnul unistust ühe hooga finaalturniirile jõuda jalgpalliliidus heietatud polegi.

«Eilne viik oli väga hea tulemus pärast reedest väga halba tulemust. Meeskonnal oli tarvis tasakaal tagasi saada,» rääkis Pohlak. «Selle tsükli vääriline tulemus oli juba play-offi jõudmine.»

Siiski ei hinnanud Pohlak ja Eesti pallurite reedest esinemist kodumurul väga kehvaks. «Üldmänguliselt polnud see väga halb, kuigi muidugi olid seal mingid nüansid. Pinge oli kogu mängu ajal väga suur, läbipõlemist kodus võis aimata,» ütles Pohlak.

Iirimaa meeskonnast rääkides ütles Pohlak, et mängijatetase on seal väga kõrge. «Nende mängukogemus on teistsugune, nad mängivad tasemelt kõrgemates liigades,» rääkis jalgpalliliidu president. Pohlaku sõnul mängib aga jalgpallis individuaalse taseme kõrval rolli ka hulk teisi tegureid.

«Vaimne valmidus, meeskonnamäng ja tahe, sellega saab individuaalset nõrkust kompenseerida. Muidugi peab individuaalselt nõrgem meeskond tegema rohkem, et head meeskonda saavutada ja individuaalselt vähekogenumateks jääme me veel mõneks ajaks. Võtab veel aega, kuni meie mängijad tippliigasse jõuavad,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles