Žalgiris sai väga valusa kaotuse

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Žalgirise tagamees Marko Popovic
Žalgirise tagamees Marko Popovic Foto: AFP/SCANPIX


Tihedad peatreeenri vahetused pole Kaunase Žalgirise korvpallimeeskonnale edu toonud - täna jäädi Euroliigas võõrsil alla KK Zagrebile 78:80. Horvaatia klubile oli see hooaja esimene võit ning sellega tõusti Leedu korvpalli lipulaevaga ühele pulgale.

Žalgirise parim oli Paulus Jankunas 24 punkti ja 11 lauapalliga. Võitjate kangelaseks tõusis aga Krunoslav Simon 22 silmaga.

Bilbao oli võõrsil parem Caja Laboralist 89:84. Kostas Vasiliadis panustas võidu heaks 21 punkti. Vigastusest taastunud lätlane Janis Blums toetas meeskonda viie punktiga. Caja Laborali suurim korvikütt oli Mirza Teletovic26 silmaga.

Fenerbache Ülker sai kodus jagu Bennet Cantust 85:83.

Järjekordse võidu Moskva CSKA meeskond, kes alistas koduväljakul 77:66 Malaga Unicaja. CSKA resultatiivseim oli serblane Milos Teodosic 19 punktiga. Võimsa etteaste tegi taas aga Andrei Kirilenko, kes tõi võitjatele 17 punkti, võttis üheksa lauapalli, tegi kuus vaheltlõiget, andis kaks resultatiivset söötu, blokeeris kolm viset ja lisaks tehti tema vastu seitse viga. Kirilenko kasulikkuse teguriks oli 39.

Nenad Kristic lisas võitjatele 12, Aleksei Šved 10 ja Andrei Vorontsevitš kaheksa silma. Külalistele tõid Joel Freeland 14, Tremmell Darden ning lätlane Kristaps Valters 13 punkti.

CSKA jätkab B-alagrupis täiseduga, kõik viis kohtumist võitnud CSKA on alagrupis ainuliider. Unicaja on teeninud kolm võitu ja saanud kaks kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles