Treenerisaaga jätab Kotenko teadmatusse

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Kotenko
Artur Kotenko Foto: Egert Kamenik / BRavo

Eesti jalgpallikoondise väravavahist Artur Kotenkost huvitatud Inglismaa esiliiga klubi Nottingham Forest vallandas treeneri ning puurilukk on sattunud teadmatusse.


Norra portaal sandnesposten.no kirjutas, et Kotenko hakkab jaanuaris treenima Nottinghami juures ja lepingu sõlmimisel on jäänud veel vaid viimased formaalsused. Kotenko ise rääkis, et seis nii roosiline pole, mehe kohal ripub endiselt küsimärk.



«Nad vallandasid senise juhendaja ning otsivad praegu uut,» sõnas Kotenko. «Ma ei saa praegu milleski kindel olla, kuna ei tea, mida tulevane treener mõtleb.»



Kotenko käis novembris Nottinghamis testimas ning inglased jäid endi sõnul nähtuga rahule.



Kotenko sõnul kinnitati talle, et teda tahetakse klubisse. Nüüd aga vallandati peatreener Colin Calderwood ning Kotenko ei ole kindel, mis edasi saab. Samas on ta suhelnud Nottinghami väravavahtide treeneriga, kes on kahe käega Kotenko värbamise poolt.



«Üldiselt otsustavad just väravavahtide treenerid väravavahtide taseme üle, kuna nad on oma ala spetsialistid,» sõnas Kotenko.



Igal juhul soovib Kotenko lähiajal vastust, et saaks eluga edasi minna.


«See jah või ei võiks juba ära tulla, kuna siis saaks edasi vaatama hakata,» sõnas Kotenko, kes arvas, et neljandaks jaanuariks peaks sotid selged olema. «Eks see otsus tuleb lähipäevade jooksul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles