Eesti maratonitiimilt hakkavad toetust saama seitse jooksjat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õed Leila ja Liina Luik olid 2011. aastal Elva tänavajooksul kiireimad naised.
Õed Leila ja Liina Luik olid 2011. aastal Elva tänavajooksul kiireimad naised. Foto: Holger Berg.

Eesti maratonitiimilt hakkavad 2012. aasta ettevalmistusperioodil saama vähemal või rohkemal määral toetust neli mees- ja kolm naisjooksjat: Taivo Püi, Viljar Vallimäe, Kaupo Sasmin, Ilja Nikolajev, Leila Luik, Liina Luik ja Evelin Kärner, kirjutab Jooksuportaal.


 «Need on jooksjad, kellel näeme arengu ja tiitlivõistluste potentsiaali lähema 2-3 aasta perspektiivis. See ei välista, et keegi võib teha arenguüppe ja veel lisanduda nagu Nikolajev tänavu,» ütles Jooksuportaalile Eesti Kergejõustikuliidu kestvusjooksu alarühma ning maratonitiimi juht Toomas Tarm.
,
Pidades silmas 2014. aasta Euroopa meistrivõistlusi, ei ole tema sõnul ilmselt enam oodata väga kardinaalseid muutusi tiimi koosseisus. «Paar naisjooksjat võivad veel huviorbiiti kerkida, kui võtavad järgmisel aastal maratoni eesmärgiks. Meestest tundub praegu tagala kesisem,» lausus Tarm. Praeguse seisuga jooksevad enamus tiimi liikmetest kevadise maratoni Pariisis.

Täispikka uudist loe siit
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles