Panathinaikose üllatuskaotus ja Partizani uskumatu võit

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk Bambergi Brose Basketsi ja Panathinaikose vahelisest kohtumisest.
Hetk Bambergi Brose Basketsi ja Panathinaikose vahelisest kohtumisest. Foto: AFP / Scanpix

Korvpalli Euroliigas sai Ateena Panathinaikos võõrsil üllatuskaotuse Brose Basketsilt 76:79. Pedrag Suput tõi võitjatele 19, Julius Jenkins 13 punkti. Panathinaikose poolel oli täpseim Dimitris Diamantidis 16 punktiga.

Mängudeõhtu suurima imega sai aga hakkama Belgradi Partizan, kes võitis Milano Armani vastu viimase veerandaja 30:9 ja kogu mängu 69:65. Seega tuli Serbia korvpalli au ja uhkus viimase 10 minutiga välja 17-punktilisest kaotusseisust. Partizani suurimad korvikütid olid Milan Macvan 18 ja Nikola Petkovic 15 punktiga.

Madridi Real oli korviderohkes mängus 104:84 üle Anadolu Efesist. Jaycee Carroll viskas parimana 19 punkti. Siena Montepaschi oli Rimantas Kaukenase 15 punkti toel parem Asseco Prokomist 84:73. Barcelona sai aga võõrel väljakul jagu Istanbuli Galatasaraist 70:66. Erazem Lorbek tõi võitjatele 14 punkti. Maccabil polnud koduväljakul probleeme Belgacom Spiro alistamisega 69:59.

Kaasani Unics alistas  Union Olimpija 81:51.Kaasani poolelt oli supervormis Terrell Lyday, kes panustas võitu 22 punkti, 4 lauapalli ja 7 resultatiivse sööduga. Mike Wilkinson lisas 20 silma ja 5 lauapalli. Kaotajate edukaim oli Ratko Varda, kes viskas 13 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles