Agent: Tenistest huvituvad Belgia ja Inglise klubid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taijo Teniste
Taijo Teniste Foto: jalgpall.ee

Eesti jalgpalliagentide sõnul on tänu vutikoondise EM-i play-off’i jõudmisele huvi Eesti mängijate vastu tõusnud, kuid pärast 0:4 kaotust Tallinnas ja 1:1 viiki Dublinis pole ükski koondislane uusi huvilisi leidnud, vahendab Soccernet.ee Linnalehte.

«Selles valiktsüklis välja mängitud tulemuste põhjal vaadatakse meid nüüd teise pilguga. Nüüd vaadatakse meid kui jalgpalliriiki,» tunnistas Tarmo Lehiste, et Eesti mängijaid on tänu play-off’i jõudmisele lihtsam klubidele pakkuda.

«Esimese play-off-mängu pilt ei olnud ju ilus. Samas oli Taijo Teniste teises mängus väga hea ja ma usun, et Norra klubis Sogndal laenulepingu alusel palliv eestlane leiab praegusest klubist midagi paremat. Tema vastu tuntakse rohkem huvi Belgiast ja Inglise esiliigast,» lausus Marko Välja.

Lehiste oleks aga rahul, kui tulevikumehel õnnestuks esmalt Sogndalis kindlalt kanda kinnitada. Teniste laenuleping kestab käesoleva hooaja lõpuni ja seejärel võib Sogndal mängijaõigused täielikult endale osta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles