Lessing sai Kontiolahtis 3. koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Lessing
Roland Lessing Foto: Priit Simson

Roland Lessing sai Soomes Kontiolahtis peetud laskesuusavõistlusel 10 km sprindis 3. koha.

Lessing eksis kahe tiiru peale kolmel korral ning lõpetas ajaga 23.48,9, kaotades esikoha saanud Jarkko Kauppinenile 34,7 sekundit.

Peeter Kirss tegi viis möödalasku ja sai 11. koha (+3.07,7), Karel Kulbin pidi läbima neli trahviringi ning sai eelviimase ehk 16. koha (+6.23,7).

Naiste 7,5 km sprindis sai esikoha olümpiavõitja Anastassia Kuzmina, kes tegi kolm möödalasku ja võitis ajaga 22.30,0.

Kuni 19-aastaste noormeeste 7,5 km sprindis sai kahel lasul eksinud Rene Zahkna teise koha, kaotades võidu võtnud Antti Repole 23,5 sekundit. Ervin Alar oli kaheksas ja Tarvi Sikk ühekas, Timo Truu sai 13. koha.

Kuni 21-aastaste noormeeste 10 km sprindis sai esikoha kaks trahviringi läbinud Jaan Koolmeister, kes edestas 46,5 sekundiga viis möödalasku teinud Jan Treierit.

Kuni 17-aastaste tütarlaste seas sai esikoha kahel lasul eksinud Sandra Tarikas, Susan Kulm oli kuue trahviga kolmas ning kõik märgid mööda lasknud Silvia Luup kuues.

Kuni 19-aastaste tütarlaste seas võidutses kaks möödalasku teinud Meril Beilmann, kes edestas 7,4 sekundiga samuti kahel trahviringil käinud Tuuli Tomingast. Kolmas oli neljal lasul eksinud Ulla-Maarit Helinurm, kes kaotas Beilmannile 23,2 sekundit. Maarja Maranik oli viies ja Johanna Talihärm seitsmes, Katrin Kurg sai 14. ja Kelly Vainlo 18. koha.

Homme on kavas jälitussõidud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles