Tsonga: ma kardan ainult oma ema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jo-Wilfried Tsonga
Jo-Wilfried Tsonga Foto: SCANPIX

Meeste tennise aastalõputurniiriks ehk ATP meistrivõistlusteks valmistuv prantslane Jo-Wilfried Tsonga avaldas, et ainus inimene, keda ta kardab, on tema ema Evelyne.

Maailma edetabelis kuuendal kohal paiknev Tsonga pääses aastalõputurniirile teist korda, eelmine kord olid aga kolm aastat tagasi, vahendab ATP kodulehekülg.

«Praegu võidavad suure slämmi turniire küll vaid kolm meest, aga ma ei tunne kunagi hirmu, kui kunagi väljakule lähen,» tunnistas Tsonga. «Ainuke inimene, keda ma kardan, on mu ema, kui ta mu peale pahane on.»

B-alagruppi kuuluv Tsonga alustab aastalõputurniiri homme Roger Federeri vastu, kes on ATP meistrivõistlustel võidutsenud viiel korral.

«Minu jaoks on kõige tähtsam turniiri hästi alustada, sest kui mängin enesekindlalt, tean, et võin midagi suurt korda saata,» rääkis Tsonga. «Spordis ei või kunagi oma vastase tasemes kindel olla, seetõttu püüan mängudeks võimalikult valmistunud olla.»

26-aastane Tsonga on sel hooajal võitnud 52 ja kaotanud 22 matši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles