Madridi Real huvitub Dirk Nowitzkist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dallas Mavericks eesotsas Dirk Nowitzkiga kaitseb lühendatud hooajal mullust meistritiitlit.
Dallas Mavericks eesotsas Dirk Nowitzkiga kaitseb lühendatud hooajal mullust meistritiitlit. Foto: SCANPIX

Aina rohkem NBA staare on tööseisaku tõttu liitumas Euroopa tippklubidega ning väidetavalt üritab Madridi Real nüüd enda ridadesse meelitada Dirk Nowitzkit.

Tänavu Dallas Mavericksi ridades NBA meistriks kroonitud ja finaalseeria väärtuslikuma mängija auhinna võitnud Nowitzki on seni hoidnud madalat profiili ning avaldanud lootust, et NBA hooaeg siiski toimub, kirjutab ESPN.

Siiski liiguvad asjad rohkem selles suunas, et tänavune NBA hooaeg võib ikkagi ära jääda ja seetõttu on ka Nowitzki otsustanud endale Euroopas mängupaiga otsida.

Nowitzki on varasemalt avaldanud, et ta oleks valmis mängima oma kodumaal Saksamaal, kuid nüüd on oma huvi tema vastu avaldanud Madridi Real.

«See on suurepärane klubi, millel on suured traditsioonid,» kiitis Nowitzki Reali, kuid midagi konkreetsemat ei öelnud.

«Ma ei suuda siiani uskuda, et meil võib hooaeg (NBAs – toim.) ära jääda. Ma ei kujuta ette, et me ei mängi. Kui tööseisak jääb kestma, siis tuleb mingi otsus langetada,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles