Raske avarii teinud Kubica jaoks hakkab aeg otsa saama

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica avarii teinud ralliauto.
Robert Kubica avarii teinud ralliauto. Foto: SCANPIX

Ralliauto roolis raske avarii teinud Robert Kubica on pidanud tänavuse vormel-1 hooaja vahele jätma ning kahtluse all on ka tema osalemine järgmise hooaja võistlustel.

Kubica tegi raske avarii veebruaris Ronde di Andora rallil. Renault vormel-1 meeskond on lubanud, et paranemise korral antakse Kubicale võimalus. Samas pole poolakas veel kinnitanud, et ta oleks valmis taas vormel-1 masina rooli istuma, kirjutab The Guardian.

«Olukord Robertiga on lihtne. Meil on moraalne kohustus anda talle võimalus,» sõnas Renault boss Eric Boullier. «Ootan, et ta annaks oma seisundi kohta teada. Vajan tema poolt täielikku pühendumist.»

«Vajame plaani, kui tema taastumine ei lähe plaanipäraselt. Tema avarii tekitas meile probleeme ja kui ta ei saa tippsporti tagasi tulla, siis ta peab meile seda ütlema. Meie oleme valmis ja auto on testideks valmis ning kui ta vajab aega, siis seetõttu, et ta pole veel valmis. Kindlasti on oluline ka emotsionaalne pool, kuna sõitjana peab ta ennast veenma, et ta on valmis nii mentaalselt kui ka füüsiliselt,» lisas Boullier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles