Rallitalent Egon Kaur sai proovida WRC autot

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Kaur
Egon Kaur Foto: Ray Põder

Tänavu WRC Academy sarjas teise koha saanud Egon Kaur sai eelmisel nädalavahetusel Inglismaal võimaluse proovida Fiesta WRC autot.

Sellest ei maksa aga otsida kaugeleulatuvaid järeldusi, kuna test oli juba varem kokku lepitud. Nimelt oli teada, et hooaja lõpul saavad WRC Academy TOP 5 sõitjad proovida Fiesta S2000 masinat. Kuid kohapeal selgus, et proovida saab hoopis WRC autot, kirjutab ruudulipp.ee.

«Kuna viiest esimesest sõitjast olid osad saanud S2000 autoga sõitnud võistlustel, siis neid võimalus sõita lennuväljal pisut samalaadse autoga liiga palju vist ei huvitanud. Kaks meest (Craig Breen ja Brendan Reeves) olid FIA Institute shootout’il Austrias ja nii olingi vaid mina seal kohal,» kommenteeris Kaur ruudulipp.ee veebilehele. «Siis pakutigi välja võimalus, et proovi siis WRC auto ära. Ega ma väga vastu ei vaielnud. Auto ise on loomulikult ikka hoopis teine maailm, tõmbas suu naerule küll.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles