Mae: kui me ka üle aasta kalendris oleme, siis pole midagi hullu lahti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Mae
Jaak Mae Foto: Mihkel Maripuu

Otepää MK-etapi peakorraldaja Jaak Mae avaldas tänasel pressikonverentsil, et 2014. aasta FISi esialgses tööplaanis on Otepää MK-etapp sees. Küll aga pole esialgses tööplaanis Otepää etappi 2013. aasta hooajal.

Midagi kindlat siiski veel pole, sest lõplikud MK-sarja kalendrid kinnitatakse hooaja lõppedes FISi kongressil.

«Sportlastele Otepää rajad meeldivad. Ja kui me ka üle aasta kalendris oleme, siis pole ka midagi hullu lahti,» tõdes Mae.

Et Otepää MK-etapp ka edaspidi MK-sarja kalendrisse kuuluks, tuleb olümpiapronksi sõnul etapp korralikult korraldada. Nii, et sportlased ka edaspidi Otepää MKle tagasi tulla tahaksid.

«Meie senine pluss ongi olnud hästi korraldatud võistlus. Loodame samamoodi ka jätkata,» kinnitas Mae, kelle sõnul on tänavuse võistluse eelarve enam-vähem koos. Võrreldes mullusega loodetakse hakkama saada kümme protsenti väiksema eelarvega. «Usun, et see summa jääb umbes 850 000 krooni kanti,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles