Kihlveo kaotanud Northug peab MK-etapil jalgpallisärki kandma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug
Petter Northug Foto: Priit Simson

Norra murdmaasuusataja Petter Northug kaotas kihlveo ning peab seetõttu järgmisel MK-etapil Kuusamos kandma Norra jalgpalliklubi Tromsø mängusärki.

Northug toetab Norra klubidest Rosenborgi ning vedas Norra koondise määrdemeistri Esben Tøllefseniga kihla, et Rosenborg alistab võõrsil Tromø, vahendab Dagbladet.

Kuna aga mängu võitis Tromsø 3:1, peab Northug nädalavahetusel Kuusamo MK-etapil kandma Tromsø mängusärki.

«Vastab tõele, et vedasin Petteriga kihla, tore, et ma võitsin. Võtan särgi Kuusamosse kaasa,» lubas Tøllefsen, kelle kätte anti Tromsø särk Sigurd Rushfeldti autogrammiga.

Northugi pressiesindaja Otto Ulseth aga selgitas, et suusamees ei tohi selles särgis avalikkuse ette tulla. «Ta võib seda vabal ajal kanda,» sõnas Ulseth.

See oli Northugile juba teine järjestikune kaotus kihlvedudes. Pühapäeval näitas Norra teateneliku võitjana finišisse toonud Northug üle finišijoone libisedes teistele pikka nina, et selgitas hiljem, et kaotas ühe kihlveo ja pidi ninasarvikut järgi tegema, aga tal ei tulnud see kõige paremini välja. Siis ei soovinud Northug täpsustada, milles kihlvedu seisnes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles