Venemaa klubid hiilgasid väärt võitudega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nenad Krstic
Nenad Krstic Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas üllatas Kaasani Unics, kes alistas võõrsil Siena Montepaschi 79:73. Venemaa korvpalli hiid Moskva CSKA alistas aga koduväljakul 95:82 Kaunase Žalgirise.

Ilma peatraumat raviva Andrei Kirilenkota mänginud CSKA resultatiivseim oli Nenad Krstic 21 punkti ja 7 lauapalliga. Alekse Šved lisas 16 silma, 5 lauapalli ja 5 korvisöötu. Žalgirise parim oli Sonny Weems 22 punktiga. CSKA jätkab B-alagrupis täiseduga ning Žalgiris on kuuest mängust kogunud vaid ühe võidu.

Unicsi võidumängus oli aga parim 24 silma kogunud Henry Domercant, kõik 40 minutit platsil viibinud Vladimir Veremejenko lisas 21 punkti ja 10 lauapalli.  Siena kasuks tõi Bo McCalebb 22 punkti.

A-grupis alistas Pireuse Olympiakos 88:81 Bizkaia Bilbao Basketi. 29 punktiga oli võitjate resultatiivseim kreeklane Vassilis Spanoulis.  Kaotajate parim oli 17 punkti kogunud Alex Mumbru.

Türgi klubi Anadolu Efes alistas aga 67:58 Belgradi Partizani. Võitjate resultatiivseim oli Saša Vujacici 21 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles