Imemees Navarro kerkis kõigi aegade täpseimaks

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Carlos Navarro (palliga).
Juan Carlos Navarro (palliga). Foto: SCANPIX

Hispaania koondise ja Barcelona tagamees Juan Carlos Navarro kerkis korvpalli Euroliiga kõigi aegade suurimaks korvikütiks. Barcelona 72:46 võidumängus Ljubljana Olimpija üle viskas Navarro 14 punkti, mis tõstis ta 2716 punktiga liiga kõigi aegade suurimaks korvikütiks. Seni kuulus suurim punktisumma Marcus Browni nimele.

Tõelise trilleri etendasid aga Malagas kohalik Unicaja ja Ateena Panathinaikos. Väljakuperemehed pääsesid 11 sekundit enne lõppu Kristaps Valtersi kolmesest juhtima 75:71, kuid see polnud veel võit. Kokku seitse kolmest tabanud Dimitros Diamantidis vastas pärast minutilist mõtlemisaega kolmesega.

Seejärel tabas Malaga mängija Tremmel Darden kahest vabaviskest ühe ning meeskonnad suundusid taas mõtlemispausile. Selle lõppedes mängis Panathinaikos ilusa kombinatsiooni, mis päädis Diamantidise kolmesega! 77:76 Kreeka klubile.

Diamantidis viskas võitjate parimana 23 punkti, Luka Zoric panustas Malaga heaks 21 silma.

Ülejäänud kohtumised:

Real – Belgacom Spirou 93:89

Medical Park – Asseco Prokom 78:76

Maccabi – Milano Armani 85:76

SLUC Nancy – Bennet Cantu 76:75

Caja Laboral – Ülker 90:85

Zagreb – Brose Basket 86:74

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles