Lindpere klubi huvitub Zahovaikost

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Zahovaiko (nr. 9)
Vjatšeslav Zahovaiko (nr. 9) Foto: AFP / Scanpix.

Eesti koondise aasta ilusaima värava auhindamisel Hõbepalli teeninud FC Flora ründaja Vjatšeslav Zahovaiko sõnas Soccernet.ee-le, et temast on huvitatud Joel Lindpere koduklubi Tromsö.

Norra Tippeligaeni klubis on mees testimisel käinud varemgi, kuid lepingut ei ole sealt veel saanud.

Välisklubiga on Zahovaiko oma karjääris kokku puutunud ainult ebaõnnestunud üleminekuga Kuveiti, kust ta ootamatult tagasi Florasse saadeti.

«Järgmine hooaeg mängin ma praeguse seisuga Floras. Huvi on ka mujalt ja suurim on Norra klubil Tromsö - nemad on huvi tundnud juba pool aastat,» rääkis hetkel vigastatud ründaja.

«Ma ei mõtle hetkel selle peale, et ma sealt lepingu saaksin. Minu praegune eesmärk on siiski enda vigastus välja ravida ja hetkel tulevikule ei mõtle - tahan hakata mängima tervena,» lisas ta siiski.

Zahovaiko on olnud Flora rivistuses viimased kuus aastat tõeline väravamasin, kuid pidevad vigastused ei ole lubanud tal kõrgemale tasemele siirduda.

«Floraga on mul leping veel aasta aega. Kui ma mujale lepingut ei saa, siis jätkan kindlasti seal, kuna Flora pole halb klubi. Olen veel noor mees ja tahan oma karjääris paar arengusammu edasi teha,» lausus sel nädalal 27-aastaseks saanud mängumees.

Flora eest on tal kirjas 117 mänguga 108 väravat. Koondise eest on ta kaasa teinud 37 kohtumist ja löönud 7 väravat.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles