Kubica tahab MM-tiitli eest lõpuni võidelda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica
Robert Kubica Foto: AFP / Scanpix

Vormel-1 maailmas ennustatakse, et BMW Sauber suudab üsna pea murda kahe tiimi Ferrari ja McLareni ülemvõimu.

BMW piloot poolakas Robert Kubica suhtub juttudesse aga märksa rahulikumalt ning tunnistas, et veel on vara jõuvahekordasid paika panna.

«Praegu on liiga vara hinnata, kas me suudame viimase sammu tiitli suunas astuda või mitte,» teatas Kubica autosport.com-ile. «Ideaalis võistleme tiitli eest lõpuni ja saavutame paremaid tulemusi, kui sellel aastal, kuid seda on raske ennustada.»

Kubica, kes korraks juhts 2008. aasta MM-tiitlijahti pärast oma esimest võitu Canada GP’l, sõnas, et tiim peab ootama veidi kauem, enne kui suudavad oma jõudu 2009. aastal täpselt hinnata.

«Järgmine aasta on suur väljakutse nii paljude muudatuste ja regulatsioonide tõttu. Pead olema erakordselt õnnelik inimene, kui saad kohe õige suuna kätte,» jätkas ta.

2008. aasta lõpetas Kubica 75 punktiga kolmandal kohal, kaotades võitjale Lewis Hamiltonile 23 punktiga.

«2008. aastal oli oluline näidata, mida suudan, kuna 2007. aastal polnud ma oma taseme kõrgusel. Nüüd näevad inimesed, milleks võimeline olen,» lausus Kubica.

2009. aasta tiitlijaht saab alguse 29. märtsil Austraalia GP’l Melbourne’is.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles