Bourgas teeb hooaja avalöögi Gabonis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Tombak
Janek Tombak Foto: Hanno Kross

Bulgaaria profimeeskond Bourgas, kus alates sellest aastast pedaalivad ka Janek Tombak, Erki Pütsep ja Mart Ojavee, alustab hooaega 13. jaanuaril Gabonis.

Esimese kategooria mitmepäevasõidu La Tropicale Amissa Bongo stardis peaks esialgsetel andmetel olema kõik kolm eestlast, kirjutab rattaprofid.com.

Lisaks Bourgasi meeskonnale teeb tuuril kaasa veel neli profitiimi (Française des Jeux, Bouygues Telecom, Liberty Seguros ja House of Paints) ning 10 Aafrika riigi koondist.
Mart Ojavee rääkis rattaproffide blogile, et on sel talvel piisavalt saanud trenni teha ning on suutnud külmetusi vältida.
«Gaboni sõitu võtan kui ettevalmistust hooajaks, spetsiaalselt ma selleks sõiduks valmistunud ei ole,» ütles Ojavee, kes saavutas möödunud aastal Läti profitiimi Rietumu Bank – Riga värvides sõites kolm UCI võitu.
«Tõenäoliselt on ka sel aastal mu põhiülesanne teiste aitamine, kuid ma usun, et mõne võidu napsan ikka ära,» oli 27-aastane rattur enesekindel.
Ojavee peab liitumist Bourgasiga sammuks karjääriredelil edasi.
«Kalender peaks meil vast natuke kõvem ja tihedam tulema kui Rietumus,» analüüsis rattaproff. «Tehnika pool on ka veidi parem.»
Osade meeskonnakaaslastega kohtuvad eestlased esmakordselt Gabonis, ülejäänutega 20-24. jaanuaril Bulgaarias Sunny Beachis, kus toimub klubi presentatsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles