Hiigellepingu avamatši pidanud Canelo Alvarez tümitas Rockyt nagu jahukotti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Canelo Alvarez (vasakul) andis poksikinnastele valu, Rocky Fieldingist talle õiget vastast polnud.
Canelo Alvarez (vasakul) andis poksikinnastele valu, Rocky Fieldingist talle õiget vastast polnud. Foto: AL BELLO / AFP / Scanpix

Saul «Canelo» Alvarez hiilgas New Yorgis peetud profipoksi tiitlimatšis, saates vastase Rocky Fieldingi koguni neljal korral põrandale.

Fielding käis põrandalt tuge otsimas juba nii esimeses kui ka teises raundis. Kolmandas raundis tabas Alvarezi paremsirge jälle briti lõuga ja kui kehasse läinud vasak Fieldingi uuesti põrandale saatis, lõpetas kohtunik matši. 28-aastane Alvarez oli juba enne kohtumist selge soosik ning nüüd kuulub talle WBA superkeskkaalu tiitlivöö.

Matši lõppedes sai Alvarez pea kohale tõsta järjekordse tiitlivöö.
Matši lõppedes sai Alvarez pea kohale tõsta järjekordse tiitlivöö. Foto: Frank Franklin II / AP / Scanpix

Lisaks on tema käes endiselt ka keskkaalu WBA ja WBC tiitlid. «Minu õnneks asus vastane ise rünnakule. See oli tema viga, sest tegin, mida vaja,» võttis Bruce Willise, John McEnroe ja raskekaalu tiitlivöö omaniku Anthony Joshua silme all võimutsenud Alvarez matši ise lühidalt kokku.

Karjääri jooksul vaid korra Floyd Mayweatherile alla vandunud mehhiklane, kes enne Fieldingiga kohtumist poksis kaks korda kasahhi Gennadi Golovkiniga (esimene matš lõppes viigiga, teise võitis kohtunike otsusega Alvarez) ei pea tuleviku pärast muretsema. Matš Fieldinguga oli esimene üheteistkümnest kohtumisest, mille pidamise eest Alvarez teenib viie aasta jooksul 365 miljonit dollarit ehk umbes 323 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles