Tervisega kimpus Veerpalu kartis suuremat langemist

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu lemmikdistants 15 kilomeetrit klassikalises tehnikas on maailmameistrivõistlustel kavas reedel.
Andrus Veerpalu lemmikdistants 15 kilomeetrit klassikalises tehnikas on maailmameistrivõistlustel kavas reedel. Foto: Toomas Huik.

Andrus Veerpalu alustas Tour de Ski viimast etappi, 11 kilomeetri vabatehnikadistantsi jälitussõidus 16. kohalt, kuid taandus lõpuks nelja koha võrra. Veerpalu sellises langemise probleemi ei näinud.


«Täna oli minu jaoks tegelikult supersõit,» märkis Veerpalu. «Sellises seisus ja veel vabatehnika sõidus oleks arvanud, et langen veel rohkem. 20. koht on minu jaoks kindlasti rahuldustpakkuv.»



Viimased Tour de Ski etapid võitles Veerpalu iseendaga. Nimelt hakkas Veerpalul pärast Prahas sõidetud etappi tervis jupsima.



«Ega ma päris haige polnudki, kuid hingetoru oli problemaatiline. Siiamaani annab tunda,» sõnas Veerpalu, kes nentis, et tegelikult on pikast tuurist üldine väsimus peal. «Peaaegu iga päev võistlemine võttis läbi ja ega see külmas õhus hingeldamine ka head ei teinud.» Veerpalu ei tahtnud spekuleerida, kas täie tervise juures oleks võinud veel paremaid kohti püüda. (PM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles