Anett Kontaveidil jääb puudu stabiilsusest ja pingetaluvusest (4)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: PAUL CROCK/AFP

Aasta esimesed turniirid Brisbane’is ja Sydneys süstisid tennisesõpradele lootust, et võib-olla lööb Eesti esireket Anett Kontaveit särama juba hooaja esimesel suure slämmi turniiril Austraalias, kuid paraku seda ei juhtunud.

Brisbane’is ja Sydneys, kus Kontaveit jõudis vastavalt kolmandasse ja teise ringi, nähtud mängupilt ja kahe hooaja vahel tehtud märkimisväärne kvaliteedihüpe Austraalia lahtistel meistrivõistlustel tulemust ei toonud – 20. asetusega Kontaveit kaotas teises ringis valgevenelannale Aliaksandra Sasnovitšile (WTA 31.) 3:6, 3:6.

Mullu Austraalia lahtistel meistrivõistlustel neljandasse ringi jõudnud ehk senise karjääri edukaima suure slämmi turniiri mänginud 23-aastane Kontaveit ei saanud tänavu ennast kuidagi käima. Esimeses ringis tuli küll kohustuslik 6:3, 6:2 võit hispaanlanna Sara Sorribes Tormo (WTA 80.) üle, kuid teises ringis Sasnovitši vastu Kontaveidil jõudu polnud.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles