Alaver: see teema ei huvita kedagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Alaver.
Mati Alaver. Foto: Liis Treimann

Eesti suusakoondise endine peatreener Mati Alaver ei tahtnud kommenteerida, mis tema elus pärast kohalt taandamist on muutunud. Oma otsust põhjendas ta järgmiselt: «See teema ei huvita mitte kedagi.»

Küsimusele, miks ta seda arvab, vastas Alaver: «See on minu arvamus. Ma ei tahaks sellest rääkida. Räägin meelsamini spordist ja meie sportlastest. Pole mõtet minu tagasihoidliku isiku üle kella lüüa!»

Alaver rääkis nädalavahetusel lõppenud Kuusamo minituurist, see tuli tema sõnul selgelt välja, kus Eesti suusatajad maailmas asuvad. «Seal tulid välja meie tugevad küljed ja puudujäägid. Nägime, et ka halval päeval ja kehva vormiga võib Kein Einaste kvalifikatsioonis väga kõrgel olla.

Võib vaid oletada, kuhu ta heal päeval ja hea vormiga jõuda võiks…» alustas Alaver ja jätkas: «Meie ülejäänute ülesanne ongi aidata Keinil realiseerida tema vorm. Seetõttu ongi ta täna juba Otepääl, kus alustab alpimaja tsüklit.»

Ühtlasi kiitis Alaver ka Karel Tammjärve, kes on «ilma igasuguse kahtluseta maailma eliidile lähemal kui Jaak Mae ja Andrus Veerpalu sama vanalt». (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles