Eesti jalgpallikoondise MM-valiksarja ajakava selgitab loos

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis.
Eesti jalgpallikoondis. Foto: Mihkel Maripuu

Kui hiljuti oli veel lootust, et Eesti, Hollandi, Türgi, Ungari, Rumeenia ja Andorra jalgpallikoondised suudavad omavahel 2014. aasta MM-valiksarja ajakava kokku leppida, siis suure tõenäosusega pannakse mängude graafik paika loosiga.

Viimati oli Holland valmis Rumeeniale vastu tulema ning nendega juunis mängima, kuid seejärel esitasid rumeenlased veel kaks uut nõudmist teiste mängude suhtes ja see lõi kogu senise töö taas pea peale.

«Täna õhtuni on aega veel kokkuleppele jõuda, kuid sisuliselt on selge, et ajakava pannakse nüüd paika loosiga. Uutest läbirääkimistest kokkuvõttes kasu ei olnud,» sõnas Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht.

Mäletatavasti peeti esimesed läbirääkimised oktoobri lõpus Amsterdamis ning siis jäi kokkulepe Rumeenia ja Hollandi vahelise mängu toimumisaja taha.

Ajakava loosimine tähendab seda, et Eesti koondis peab kaks MM-valikmängu järgmise aasta septembris ning kaks oktoobris. Kaks mängu on kavas 2013. aasta märtsis, kaks jälle septembris ja kaks oktoobris. Seejuures on mõlemad märtsis toimuvad kohtumised sama vastasega. «Loosimine peaks olema selle nädala lõpus ja siis on ka ajakava teada,» lisas Uiboleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles